• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Bäddmadrass 90 x 200 x 8 cm
Håll musen över bilden för att zooma
Bäddmadrass 90 x 200 x 8 cm
Bäddmadrass 90 x 200 x 8 cm
Bäddmadrass 90 x 200 x 8 cm

Bäddmadrass 90 x 200 x 8 cm

SEK 710,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

Exklusivt vitt lakan till enkel bäddmadrass, i 100 % kanvasvävd egyptisk bomull. Mjuk och bekväm vardagslyx som bidrar till en god nattsömn. Lakanet är kuvertsytt så att det ligger bra på bäddmadrassen. Kuvertlakanet går in 25 cm under bäddmadrassen och är anpassat för en höjd på 8 cm.

Kvalitet och funktionalitet har varit kärnvärden för Georg Jensen Damask i århundraden. Kanvasvävningen säkerställer en hög slitstyrka och vi använder uteslutande bomullsgarner av högsta kvalitet, så att lakanet håller sig snyggt tvätt efter tvätt.

Det vita lakanet är en elegant klassiker som fulländar känslan av lyx i sovrummet och kan användas till alla sängkläder i vår kollektion. Inte minst de vita designerna FACET och WINDMILLS.

Det vita kuvertlakanet fås även i storlekar som passar till bäddmadrasser i dubbel- och trekvartsstorlek. Dessutom fås samma höga kvalitet som dra-på-lakan till resårmadrass och som vanliga lakan i flera standardstorlekar.Om lakan
  • Vävda av 100 % egyptisk, kammad bomull.

  • Tvätta i 60°C. Vita lakan tål tvätt i 95°C.

Goda råd
  • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen. Produkten är lätt att sträcka efter tvätt.

  • Lakan tål att torktumlas men vi rekommenderar att de får hänga och lufttorka eftersom det ger slätare resultat och är bättre för miljön.


Visa mer
Visa mindre
Se även
DAMAWASH
DAMAWASH SEK 170,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.