• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Bäddmadrass 180 x 200 x 8 cm
Håll musen över bilden för att zooma
Bäddmadrass 180 x 200 x 8 cm
Bäddmadrass 180 x 200 x 8 cm

Bäddmadrass 180 x 200 x 8 cm

SEK 970,00
   I lager
Kvantitet
Design: Georg Jensen Damask

Exklusivt mörkblått lakan för bäddmadrass till dubbelsäng i 100 % tvåskaftsvävd bomull. Mjuk och skön vardagslyx som främjar en god natts sömn. Lakanet är kuvertsytt, så det ligger bra på bäddmadrassen. Kuvertlakanet går 25 cm in under bäddmadrassen och är anpassat till en höjd på 8 cm.

Ett kuvertlakan i mörkblått förenar praktisk funktion med vacker estetik. Den klassiska marinblå färgen skapar både lugn och djup i sovrummet och är ett tidlöst val för bäddmadrassen. Färgen matchar YPSILON- och ENGESVIK by hand-sängkläderna i Navy Blazer och OLDER-sängkläderna i Navy och Wine. Dessutom är det mörkblå lakanet en vacker kontrast till den klassiska vita designen i vår kollektion, bland annat NORTHERN LIGHT.

Kvalitet och funktionalitet har genom århundraden varit kärnvärden för Georg Jensen Damask. Tvåskaftsvävtekniken ger hög slitstyrka, och vi använder endast bomullsgarn av högsta kvalitet. Garnet färgas före själva vävningen för att uppnå bästa färgåtergivning så att lakanet håller sig fint tvätt efter tvätt.

Det mörkblå kuvertlakanet finns också för bäddmadrass till enkelsäng. Vi har dessutom formsydda lakan till resårmadrassen samt vanliga lakan i flera standardstorlekar i samma höga kvalitet.

Se alla våra härliga sängkläder här.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.