• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
ARNE JACOBSEN sängkläder
Håll musen över bilden för att zooma
ARNE JACOBSEN sängkläder
ARNE JACOBSEN sängkläder

ARNE JACOBSEN sängkläder

Förut SEK 1 560,00
SEK 936,00
Spara SEK 624,00   I lager
Kvantitet
40%
Stilfulla sängkläder med Arne Jacobsens karakteristiska mönster, som har valts ut bland många efterlämnade skisser. Designen lanserades 2002 som en hyllning till den danska arkitekten med anledning av 100-årsfirandet av hans födelse och förmedlar i all sin elegans och enkelhet Arne Jabobsens designarv. Sängkläderna har ett lugnt och harmoniskt uttryck som passar till sovrummets fokus på ro och avslappning.

Sängkläderna är vävda av 100 % långfibrig egyptisk bomull, som säkrar en exklusiv och mjuk kvalitet. I den klassiska vita färgen kommer sängkläderna i all sin enkelhet och elegans att passa in naturligt i vilken inredning som helst.

Visa mer
Visa mindre
Se även
Vi rekommenderar
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os