• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
ARNE JACOBSEN diskhandduk Navy
Håll musen över bilden för att zooma
ARNE JACOBSEN diskhandduk Navy
ARNE JACOBSEN diskhandduk Navy

ARNE JACOBSEN diskhandduk Navy

SEK 180,00
   I lager
Kvantitet
Design Arne Jacobsen

En elegant diskhandduk i klassisk design av den ikoniska danske arkitekten. Det tidlösa mönstret har valts ut bland de skisser som Arne Jacobsen lämnade efter sig och skapar snygg symmetri och stilrent uttryck som klär smyckar både det moderna och det mer klassiska köket.

Designen lanserades 2002 som en hyllning till den danska arkitekten med anledning av 100-årsfirandet av hans födelse och förmedlar i all sin elegans och enkelhet Arne Jabobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens design är noga utvald tillsammans med hans barnbarn, Tobias Jacobsen, som dessutom har designat textilier till vår kollektion.

I färgen Dark Blue är diskhandduken ett sofistikerat tillägg till ditt kök, och där design, kvalitet och funktionalitet går hand i hand.

ARNE JACOBSEN-designen kan även fås som duk, bordslöpare och bordstablett.

Str. 50 x 80 cmVisa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.