• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
ARNE JACOBSEN diskhandduk  Flint Grey
Håll musen över bilden för att zooma
ARNE JACOBSEN diskhandduk  Flint Grey
ARNE JACOBSEN diskhandduk  Flint Grey

ARNE JACOBSEN diskhandduk Flint Grey

SEK 180,00
   I lager
Kvantitet
En elegant, mörkgrå diskhandduk i klassisk design av den ikoniska danska arkitekten. Det tidlösa mönstret har valts ut bland de skisser som Arne Jacobsen lämnade efter sig och skapar snygg symmetri och stilrent uttryck som klär både det moderna och det mer klassiska köket.

I färgen Flint Grey har diskhandduken en tidlös utstrålning som behagar ögat och alla trender. Den praktiska mörkgrå färgen ger djup i inredningen och är fin i kombination med traditionella material som trä, sten och mässing, liksom den är en klassiker i det minimalistiska köksuniversum.

Designen lanserades 2002 som en hyllning till den danska arkitekten med anledning av 100-årsfirandet av hans födelse och förmedlar i all sin elegans och enkelhet Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens design är noga utvalda tillsammans med hans barnbarn, Tobias Jacobsen, som dessutom har designat textiler till vår kollektion.

ARNE JACOBSEN designen finns även som duk, bordslöpare och bordstablett.  

Str. 50 x 80 cmVisa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.