• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
ARNE JACOBSEN diskhandduk Dusty Lavender
Håll musen över bilden för att zooma
ARNE JACOBSEN diskhandduk Dusty Lavender
ARNE JACOBSEN diskhandduk Dusty Lavender

ARNE JACOBSEN diskhandduk Dusty Lavender

SEK 180,00
   I lager
Kvantitet
En elegant, lavendelfärgad diskhandduk i klassisk design av den ikoniska danska arkitekten. Det tidlösa mönstret har valts ut bland de skisser som Arne Jacobsen lämnade efter sig och skapar snygg symmetri och stilrent uttryck som klär både det moderna och det mer klassiska köket.

I färgen Dusty Lavender utstrålar diskhandduken en fransk lätthet och elegans med referens till lysande lavendelfält söderöver. Den dämpade lila färgklicken ger en feminin touch och låter de franska förnimmelserna sprida sig i köksuniversumet.

Designen lanserades 2002 som en hyllning till den danska arkitekten med anledning av 100-årsfirandet av hans födelse och förmedlar i all sin elegans och enkelhet Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens design är noga utvalda tillsammans med hans barnbarn, Tobias Jacobsen, som dessutom har designat textiler till vår kollektion.

ARNE JACOBSEN designen finns även som duk, bordslöpare och bordstablett.  

Str. 50 x 80 cmOm diskhanddukar
  • Vävda av 50 % bomull och 50 % linne

  • Tvätta i 60°C

Goda råd
  • Lägg diskhandduken i kallt vatten i 24 timmar och tvätta den sedan i 60°C. Det får fibrerna att räta ut sig och säkrar god torkförmåga från början.

  • KOM IHÅG att vika ut diskhandduken helt innan den blötläggs.

  • Produkterna tål att torktumlas men vi rekommenderar att de får hänga och lufttorka eftersom det ger slätare resultat och är mer miljövänligt.
Visa mer
Visa mindre
Vi rekommenderar
KIMONO Slate
KIMONO Slate Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
KIMONO White
KIMONO White Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue Förut SEK 1 100,00
SEK 880,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os