• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Anteckningsbok
Håll musen över bilden för att zooma
Anteckningsbok
Anteckningsbok

Anteckningsbok

SEK 84,00
   I lager
Kvantitet
Exklusiv inbunden anteckningsbok med elegant läderomslag och Georg Jensen Damask-logotyp. Förutom det robusta omslaget har anteckningsboken ett bokmärke och ett praktiskt resårband i matchande färg. Anteckningsbokens sidor har ett mönster av små, diskreta kryss som passar bra till både text, siffror och teckningar. En grafisk design som möjliggör både rutor och linjer och som kan användas efter behov och önskemål.

Anteckningsbokens alla 160 sidor är prydda med en logotyp, och högst upp finns det plats för rubrik och datum. Anteckningsbokens lätta design och funktionella storlek gör den lätt att ha med på mötet eller när du är på språng. Perfekt för studierna, arbetet eller vardagens uppgifter och anteckningar.

Anteckningsboken mäter 21 x 13,5 cm.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.