• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Adventsgåvor
Designers

Adventsgåvor

Skäm bort dina närmaste med en fin adventsgåva där estetik och kvalitet har genomförts in i minsta detalj. Adventsgåvor är en fin tradition som gläder vuxna lika mycket som barn.

Du hittar ett urval av kvalitetsprodukter från Georg Jensen Damask som förhöjer julstämningen under november och december. Flera designer drar trådar bakåt till en av de mesta klassiska och starka motiven i kollektionen: julhjärtat i Bodil Bødtker-Næss stilistiska design. Skapat för mer än 40 år sedan med en symbolisk frammaning av julglädje och kärlek, som gäller i alla tider. Inte minst jultiden.

Till nöjet med att ge bort gåvor hör inte enbart förväntningens glädje utan även själva paketeringen. Du kan naturligtvis välja att få din adventsgåva vackert inpackad i vår specialdesignade presentinslagning, som utstrålar exklusivitet.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.