• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 st. Ljus Red
Håll musen över bilden för att zooma
4 st. Ljus Red
4 st. Ljus Red
4 st. Ljus Red

4 st. Ljus Red

SEK 120,00
   I lager
Kvantitet
Röda ljus är särskilt stämningsfulla och passar perfekt när man vill ta den mysiga atmosfären till en ny nivå. Den röda färgen ger ljusen ett klassiskt uttryck som tillför allt från bordsdukningen till julpyntet en extra dimension på ett ögonblick. Ljusen är vackra på det trevliga julbordet, till en romantisk middag eller som pricken över i en minimalistisk dukning.

Ljusen är handstöpta, genomfärgade och tillverkade av 100 % helt raffinerat paraffin av högsta kvalitet. Varje ljus mäter 35 cm och har en brinntid på 15 timmar.

För ett vackert helhetsintryck kan de röda ljusen med fördel kombineras med JULDUKEN i samma karakteristiska färg.

Visa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.