• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 st. Ljus Grey
Håll musen över bilden för att zooma
4 st. Ljus Grey
4 st. Ljus Grey
4 st. Ljus Grey

4 st. Ljus Grey

SEK 120,00
   I lager
Kvantitet
Eleganta långa ljus i en tidlös grå färg. Ljusen har en ren och raffinerad design vilket gör dem enkla att matcha med resten av inredningen. Med sin grå färg är ljusen ett modernt alternativ till de klassiska vita, och de är perfekta som en del av bordsdukningen eller som ett elegant inslag på olika platser i ditt hem.

Ljusen är handstöpta, genomfärgade och tillverkade av 100 % helt raffinerat paraffin av högsta kvalitet. Varje ljus mäter 35 cm och har en brinntid på 15 timmar.

Den vackra grå färgen gör att ljusen tar sig särskilt bra i bordsdukningen tillsammans med den grå H.C. ANDERSEN-duken och JULDUKEN i samma färg.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.