• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 st. Ljus Deep Blue
Håll musen över bilden för att zooma
4 st. Ljus Deep Blue
4 st. Ljus Deep Blue
4 st. Ljus Deep Blue

4 st. Ljus Deep Blue

SEK 120,00
   I lager
Kvantitet
Stilrena långa ljus i en sofistikerad mörkblå färg. Levande ljus används ofta för att skapa värme och trivsel – oavsett om de står på bordet eller fungerar som dekoration i hemmet. Och det uppstår en väldigt speciell atmosfär när ljusen tänds och känslan av värme och välbefinnande infinner sig.

Ljusen är handstöpta, genomfärgade och tillverkade av 100 % helt raffinerat paraffin av högsta kvalitet. Varje ljus mäter 35 cm och har en brinntid på 15 timmar.

Ljus i en djup, blå färg tillför en elegant känsla till bordsdukningen – särskilt tillsammans med dukarna ENGESVIK by hand eller SNEFNUG som finns i samma mörkblå nyans.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.