• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 st. Ljus Deep Red
Håll musen över bilden för att zooma
4 st. Ljus Deep Red
4 st. Ljus Deep Red
4 st. Ljus Deep Red
4 st. Ljus Deep Red

4 st. Ljus Deep Red

SEK 120,00
   I lager
Kvantitet
Vackra, långa ljus i en djupröd färg. Ljusen har en elegant design som gör dem till ett stilrent inslag i bordsdukningen eller på andra platser i hemmet. Den djupa röda färgen gör att ljusen passar särskilt bra på julbordet, till födelsedagskalaset eller vid en romantisk middag för två.

Ljusen är handstöpta, genomfärgade och tillverkade av 100 % helt raffinerat paraffin av högsta kvalitet. Varje ljus mäter 35 cm och har en brinntid på 15 timmar.

Den eleganta, röda färgen gör ljusen perfekta på julbordet tillsammans med JULDUKEN i samma färg.

Visa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.