• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 st. DAISY bordstabletter
Håll musen över bilden för att zooma
4 st. DAISY bordstabletter
4 st. DAISY bordstabletter

4 st. DAISY bordstabletter

SEK 420,00
   I lager
Kvantitet

Förbered dig för påskens stunder runt bordet med bordstabletter i vacker vårdesign. DAISY designades ursprungligen av den danska vävaren och textildesignern Lisbeth Bennedsen på 1980-talet. Den stämningsfulla designen är en tidlös klassiker, och med sitt fina mönster av små prästkragars lätta, grafiska uttryck framkallar den varma minnen om soliga dagar. Bordstabletternas karakteristiska design utgör den perfekta bakgrunden för påskens pynt och traditioner - oavsett om de ligger på matbordet till vardags eller till det traditionella påskbordet. Bordstabletten mäter 50 x 38 cm.

Påskpaketet innehåller:
4 påsktabletter i färgen Lemon curd.

PÅSKERBJUDANDE: SEK 420

Påskkampanjen varar till 22 april 2019. Erbjudandena gäller så länge lagret räcker.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os