• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 MAY-bordstabletter
Håll musen över bilden för att zooma

4 MAY-bordstabletter

SEK 880,00
   I lager
Kvantitet
MAY designad med små organiska blad skapades ursprungligen av Susanne Brenøe redan 1989 med inspiration från landskapet i maj. Utformad med slumpmässiga punkter frammanar den en vacker syn av vita kronblad som dalar genom luften och lägger sig över landskapet.

I färgen Frost Blue framträder det idylliska motivet på ett elegant sätt och bjuder in naturens harmoni och skönhet i ditt hem. En stilfull gåva som erbjuder många olika lösningar i bordsdukningen.

Gåvosetet består av:
4 MAY-bordstabletter i färgen Frost Blue
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.