• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 HERRINGBONE-bordstabletter
Håll musen över bilden för att zooma

4 HERRINGBONE-bordstabletter

SEK 620,00
   I lager
Kvantitet
Gåvan som ger en elegant dukning – även i vardagen. Med sin rustika fiskbensvävning och kraftiga kvalitet sätter HERRINGBONE en elegant och detaljrik prägel på din dukning. Bordstabletterna är vävda i 100 % bomull och ligger stadigt på bordet.

I den naturliga och diskreta gröna färgen får även den mest informella sammankomst ett elegant uttryck. Fiskbensvävningen får extra karaktär med den vackra gröna kanten och färgtonerna är noggrant avvägda så att HERRINGBONE-bordstabletterna lätt kan kombineras med andra element i dukningen – t.ex. linneservetter i matchande färger.

Gåvosetet består av:
4 HERRINGBONE-bordstabletter i färgen Jade Green
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.