• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
4 ARNE JACOBSEN rektangulära bordstabletter
Håll musen över bilden för att zooma

4 ARNE JACOBSEN rektangulära bordstabletter

SEK 880,00
   I lager
Kvantitet
Söker du en gåva till designälskaren som uppskattar kvalitet som gör sig bra både på vardagsbordet och i den vackra middagsdukningen? Då är det här gåvosetet det perfekta alternativet för henne eller honom.

Bordstabletternas vackra geometriska mönster har valts ut från Arne Jacobsens bevarade skisser i samarbete med hans barnbarn Tobias Jacobsen, och de tillför i all sin enkelhet lugn och symmetri till en modern dukning.

Gåvosetet består av:
4 ARNE JACOBSEN-bordstabletter (rektangulära) i färgen antracit
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.