• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke STILL LIFE bordstabletter Dusty Lavender
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke STILL LIFE bordstabletter Dusty Lavender

Förut SEK 440,00
SEK 352,00
Spara SEK 88,00
   I lager
Kvantitet
20%
En enkel och elegant ljuslila bordstablett med känsla för detaljer. Bordstabletten bidrar med en dekorativ, stram komponerad estetik som ger plats för och hyllar livet runt det väldukade bordet.

STILL LIFE bordstabletten lanseras i ett begränsat antal i färgen Dusty Lavender. Den dämpade lila färgen bjuder på franska förnimmelser med sin milda färgtouch som påminner om lavendelfält och eviga sommardagar. Den grå undertonen garanterar ett klassiskt uttryck som tillsammans med designen gör bordstabletten till ett tidlöst element i dukningen, som det är möjligt att klä upp eller ner allt efter önskad stämning.

Bakom designen står Cecilie Manz som har gjort ett stort avtryck i dansk designtradition genom förenklingar. Med STILL LIFE designen har hon med referens till målarkonstens stilleben skapat ett strikt geometriskt mönster med rum av horisontella och vertikala linjer som upprepar sig. Ursprungligen blev designen väckt till liv som duk med en mönsterrapport över flera meter, medan bordstabletten är vävd med en noga utvald del av mönstret och samma unika signatur. Tygservetter fulländar dukningen.

Bordstabletten mäter 50 x 38 cm.

STILL LIFE designen finns även som duk och bordslöpare. Kollektionen bjuder dessutom på RAIN diskhanddukar designade av Cecilie Manz.
Visa mer
Visa mindre
Se även
STILL LIFE damastduk  Grey Blue
STILL LIFE damastduk Grey Blue Förut SEK 1 640,00
SEK 1 312,00
Info/köp
STILL LIFE damastduk White
STILL LIFE damastduk White Förut SEK 1 640,00
SEK 1 312,00
Info/köp
STILL LIFE damastduk  Dusty Lavender
STILL LIFE damastduk Dusty Lavender Förut SEK 1 640,00
SEK 1 312,00
Info/köp
Vi rekommenderar
KIMONO Slate
KIMONO Slate Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
KIMONO White
KIMONO White Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue Förut SEK 1 100,00
SEK 880,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os