• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke SNOWFLAKES bordstabletter Blue Abyss
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke SNOWFLAKES bordstabletter Blue Abyss
2 stycke SNOWFLAKES bordstabletter Blue Abyss

2 stycke SNOWFLAKES bordstabletter Blue Abyss

SEK 440,00
   I lager
Kvantitet
Design Jette Nevers

En raffinerad bordstablett som bjuder vintern till bords i form av de finaste stiliserade snöflingorna. Tolkningen av snöflingornas geometri är dock så stram att bordstabletten även kan användas under andra årstider, för att skapa stämning.

SNOWFLAKES-bordstabletten är designad av textilkonstnären Jette Neves, som står bakom flera geometriska textilmönster för Georg Jensen Damask. Med inspiration från snöflingans renhet och tysta tillvaro i världen har hon skapat en design vars enkelhet och strama uttryck skapar lugn och ro på bordet. Bordstablettens ovala form mjukar upp det geometriska mönstret.

Den intensiva djupa färgen Blue Abyss förstärker den rena designen och låter snöflingorna tona fram, som om de var stjärnor på natthimlen. En nobel och exklusiv bordstablett, som inte ställer krav på en särskild inredningsstil utan fulländas i dukningen med accessoarer efter humör, årstid och måltid.

SNOWFLAKES-designen finns även som duk och bordslöpare. Matchande tygservetter fulländar dukningen.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.