• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke servetter Zinc
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke servetter Zinc

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
Den vackra tygservetterna i färgen Zink lyser stilrent upp med sina mjuka grå toner.
Damastvävtekniken av högsta kvalitet och den karakteristiska glansiga kanten ger tygservetterna en snygg och elegant framtoning oavsett hur de är vikta.  

Med sin enkla design är de fina grå tygservetterna ett vackert inslag i din dukning. De passar perfekt i en formell dukning men de kan också skapa värde och vara en estetisk upplevelse i ett mer informellt sammanhang kombinerade med till exempel keramik och lin. För stora middagar men också för enkla frukostar.

Färgmässigt passar tygservetterna till H.C. ANDERSEN-designen som är full av sagolik berättarglädje och finns i färgen Zink. Den ikoniska designen finns både som duk och bordstabletter med olika sagomotiv.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.