• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke Servetter Winter Grey
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke Servetter Winter Grey
2 stycke Servetter Winter Grey

2 stycke Servetter Winter Grey

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
De vackra tygservetterna i färgen Winter Grey låter vinterhimlens fina grå nyanser mötas med ett särskilt elegant uttryck som följd. Damastvävtekniken av högsta kvalitet och den karakteristiska glansiga kanten ger tygservetterna en snygg framtoning oavsett hur de är vikta.  

Med sin enkla design är de eleganta mörkgrå tygservetterna ett vackert inslag i din dukning. De passar vid både en monokrom dukning och för att ge ett lugnt intryck om det finns fler färger på bordet. En estetisk upplevelse både vid högtiderna samt i mer informella sammanhang som en lugn morgon under höst- eller vinterloven.

Färgmässigt passar tygservetterna till den ikoniska juldesignen som finns både som duk, löpare, bordstablett och julgransmatta i färgen Winter Grey.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.