• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke Servetter Lemon Curd
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke Servetter Lemon Curd

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
Denna raffinerade tygservett i milda gula toner är ett klassiskt vårtecken. Damastväven av högsta kvalitet och den karakteristiska blanka kanten gör tygservetten flott och elegant hur den än viks.

Med sin enkla design och unika gula färg är tygservetten i Lemon Curd ett vackert tillskott till dukningen. Den kommer att vara fantastisk till påskdukningen i högtidens egen färg, men är också lämplig på ett vår- eller sommarbord. En estetisk upplevelse för alla gäster under påsk, till vardags eller fest.
Färgmässigt passar tygservetten till den ikoniska påskdesignen som fås både som duk, bordslöpare och bordstablett och har återlanserats i färgen Lemon Curd.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.