• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke Servetter Deep Red
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke Servetter Deep Red

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
Den vackert mörkröda tygservetten kombinerar röda ton i ton-färger till en fulländad helhet. Damastväven av högsta kvalitet och den karakteristiska blanka kanten gör tygservetten snygg och elegant hur den än viks.  

Med sin rena design är tygservetten i Deep Red ett vackert inslag i dukningen. Den är fantastisk till en juldukning i stilfullt rött. En estetisk upplevelse för alla gäster på julafton, vid julbordet och en snygg julmorgon.

Färgmässigt passar tygservetten till den klassiska juldesignen och finns både som duk, bordlöpare och bordstablett i färgen Deep Red.

Size 50 x 50 cm


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom ��ren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.