• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke SERVETTER Blue Abyss
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke SERVETTER Blue Abyss
2 stycke SERVETTER Blue Abyss

2 stycke SERVETTER Blue Abyss

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
Den vackra tygservetten i Blue Abyss har ett nobelt och exklusivt uttryck. Damastväven av högsta kvalitet och den karakteristiska blanka kanten gör tygservetten flott och elegant hur den än viks.

Med sin enkla design är den midnattsblå tygservetten ett vackert tillskott till dukningen. Den är mycket lämplig till en formell dukning men kan också skapa värde och vara en estetisk upplevelse även i andra sammanhang. Såväl till den stora middagen som till den enkla frukosten.

Färgmässigt passar tygservetten till SNOWFLAKES-designen med de stiliserade snöflingorna, som kan fås som duk, bordslöpare och bordstablett i färgen Blue Abyss.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.