• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke Servetter Frost Blue
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke Servetter Frost Blue

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
Den eleganta tygservetten i Frost Blue lyser vackert upp med sina frostklara blåtoner.  Damastväven av högsta kvalitet och den karakteristiska blanka kanten gör tygservetten flott och elegant hur den än viks.

Med sin enkla ton-i-ton-design är tygservetten i Frost Blue ett vackert tillskott till dukningen. Den är mycket lämplig till en formell dukning men kan också skapa värde och vara en estetisk upplevelse i ett mer informellt sammanhang.  

Färgmässigt passar tygservetten till den poetiska MAY-designen som fås både som duk och bordslöpare i färgen Frost Blue.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.