• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke PLAIN Deep Blue linneservetter
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke PLAIN Deep Blue linneservetter
2 stycke PLAIN Deep Blue linneservetter
2 stycke PLAIN Deep Blue linneservetter

2 stycke PLAIN Deep Blue linneservetter

SEK 310,00
   I lager
Kvantitet
Design: Georg Jensen Damask

Den mjuka linneservetten i en härlig, djup blå färg är en klassisk servett i linne. Satinvävningen med tunn linnetråd i högsta kvalitet och den karakteristiska kanten ger linneservetten en lätt, nordisk och elegant framtoning.

Med sin enkla design och broderad logotyp är den blå linneservetten ett vackert och sofistikerat tillskott till dukningen. Den passar mycket bra för en formell dukning, men kan också skapa värde och vara en estetisk upplevelse i mer informella sammanhang, när man dukar utan duk. Lika snygg till stora middagar som den enkla frukosten eller vid trädgårdsbordet.

Den blå linneservetten är en vacker kontrast till PLAIN duken i linne, som finns i grått. Och så är den ganska underbar tillsammans med de rustika designerna HERRINGBONE bordstablett och bordslöpare samt CHRISTMAS designen i färgen Blue Gold.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.