• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke PLAIN bordstabletter Deep Blue
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke PLAIN bordstabletter Deep Blue
2 stycke PLAIN bordstabletter Deep Blue
2 stycke PLAIN bordstabletter Deep Blue

2 stycke PLAIN bordstabletter Deep Blue

SEK 510,00
   I lager
Kvantitet
Klassisk satinvävd bordstablett i linne av yppersta kvalitet och en härlig, djupblå färg. Materialet och den karakteristiska breda kanten gör bordstabletten rustik och raffinerad på samma gång, och PLAIN är perfekt för en informell dukning med franska förnimmelser.

Den vackra blå färgen ger ett klassiskt, färgmättat uttryck, och bordstabletten är lika praktisk som den är stilfull. Som material är linne mjukt och tungt men mest av allt har det en lyxig känsla. Det gör det enkelt att variera och experimentera till exempel genom att duka med PLAIN linneservetter, med broderad logotyp, knutna i en lös knut eller prydda med grönt. Linneservetterna finns i samma blå färg för ett enhetligt uttryck och andra vackra färgtoner för variation.  

Bordstabletten i linne designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Tidigare vävde vi allt i linne och bordstabletten är en hyllning till svunna tiders starka traditioner både genom val av material och den vackra broderade logotypen.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.