• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Jade Green
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Jade Green
2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Jade Green

2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Jade Green

SEK 310,00
   I lager
Kvantitet
En kraftig bordstablett i vackert sillbensmönster. Bordstabletten är vävd i bomull och ligger tungt och bra på bordet. Lämplig till en härlig, informell och rustik dukning, gärna tillsammans med de våffelvävda trasorna i linne, som också är vackra som vardagsservetter.  

HERRINGBONE bordstablett är designat av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Sillbensmönstret får extra karaktär med den vackra gröna kanten och färgnyanserna är noggrant avvägda så att bordstabletten enkelt kan kombineras med kollektionens linnetrasor.

I färgen Jade Green komplementerar de jadegröna nyanserna varandra i bordstablettens kraftiga sillbensmönster och bjuder in naturens färger och harmoni inomhus. Matchande LINEN-trasor som används som tygservetter fulländar det rustika intrycket.

Str. 50 x 36 cm

HERRINGBONE-designen finns även som bordslöpare.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.