• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke ARNE JACOBSEN bordstabletter Opal Grey
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke ARNE JACOBSEN bordstabletter Opal Grey

SEK 440,00
   I lager
Kvantitet
Design Arne Jacobsen

Elegant bordstablett i klassisk design från den legendariska danska arkitekten. Det tidlösa mönstret har valts ut bland de skisser som Arne Jacobsen lämnade efter sig och skapar snygg symmetri och stilrent intryck.

Designen lanserades 2002 som en hyllning till den danska arkitekten med anledning av 100-årsfirandet av hans födelse och förmedlar i all sin elegans och enkelhet Arne Jabobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens design är noga utvald tillsammans med hans barnbarn, Tobias Jacobsen, som dessutom har designat textilier till vår kollektion.

I färgen Opal Grey tar bordstabletten upp en lätt skandinavisk färgton som skapar en mycket vacker bakgrund för mer högtidlig dukning. Dess ovala form mjukar upp det geometriska mönstret. För mer stramt intryck finns bordstabletten även med rektangulär form. Matchande tygservetter fulländar dukningen.

ARNE JACOBSEN-designen kan även fås som duk, bordlöpare och kökshandduk.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.