• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Asphalt
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Asphalt
2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Asphalt

2 stycke HERRINGBONE bordstabletter Asphalt

SEK 310,00
   I lager
Kvantitet
En kraftig bordstablett i vackert sillbensmönster. Bordstabletten är vävd i bomull och ligger tungt och bra på bordet. Lämplig till en härlig, informell och rustik dukning, gärna tillsammans med de våffelvävda trasorna i linne, som också är vackra som vardagsservetter.

HERRINGBONE bordstablett är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Sillbensmönstret får extra karaktär med den ljusgrå kanten och färgnyanserna är noggrant avvägda så att bordstabletten enkelt kan kombineras med kollektionens linnetrasor.

I färgen asfalt går den klassiska färgsammansättningen med grå nyanser upp i en högre enhet med det traditionella sillbensmönstret, och bordstabletten är det perfekta underlaget för an dämpad tidlös atmosfär. Matchande LINEN-trasor som används som tygservetter fulländar det rustika intrycket.

Str. 50 x 36 cm

HERRINGBONE-designen finns även som bordlöpare.Om HERRINGBONE bordstabletter och löpare
  • Sillbensvävda av 100 % bomull

  • Tvättas i 60°C

Goda råd
  • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen. Produkten ska sträckas efter tvätt.

  • Vi rekommenderar att både bordstabletter och löpare får hänga och lufttorka eftersom det ger slät produkt och det är bättre för miljön.

  • Stryk med ångstrykjärn eller lätt fuktat.Visa mer
Visa mindre
Se även
Vi rekommenderar
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os