• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 JUL-BORDSTABLETTER Winter Grey
Håll musen över bilden för att zooma
2 JUL-BORDSTABLETTER Winter Grey
2 JUL-BORDSTABLETTER Winter Grey
2 JUL-BORDSTABLETTER Winter Grey
2 JUL-BORDSTABLETTER Winter Grey

2 JUL-BORDSTABLETTER Winter Grey

SEK 440,00
   I lager
Kvantitet
Design Bodil Bødtker-Næss

Det ikoniska motivet på bordstabletterna hyllar julen som hjärtats högtid och är en nostalgisk signaturdesign i damastkollektionen. De klassiska bordstabletterna passar lika bra för att skapa julstämning i vardagen som för advents- och julfester – och finns nu i en otroligt vacker grå färg.  

I Winter Grey får bordstabletterna ett särskilt elegant uttryck när vinterhimlens fina grå nyanser möts i den ikoniska designen. Färgen utgör en bra bas för julpynt i alla tänkbara former och nyanser, från naturmaterial, snövita toner och gyllene mässing till årets trendfärg. Matchande tygservetter fulländar uttrycket.

Motivet på bordstabletterna är designat av Bodil Bødtker-Næss som fanns i den inre cirkeln av textilkonstnärer runt Georg Jensen på 1970-talet och som även står bakom den klassiska påskdesignen från samma period. Dukens flätade julhjärtan och stiliserade grankvistar har i mer än 40 år varit synonymt med julstämning och designen är en oumbärlig del av julen i många hem.

Str. 50 x 38 cm

Juldesignen finns även som duk och bordlöpare.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.