• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 gästhanddukar och 2 tvättlappar
Håll musen över bilden för att zooma

2 gästhanddukar och 2 tvättlappar

SEK 500,00
   I lager
Kvantitet
Mjuk bomullsfrotté för designälskaren som vill ha välbefinnande för kropp och själ. Våra tvättlappar och gästhanddukar i 100 % egyptisk bomullsfrotté är vardagslyx av högsta kvalitet. Båda kännetecknas av en unik torkförmåga och pryds av en invävd logo som kvalitetsstämpel.

I färgen Aqua tillför handdukarna ett fint och lugnt uttryck – perfekt för en avkopplande stämning och välbefinnande i badrummet. Kom också ihåg att tvättlapparna lätt kan rullas ihop i en liten korg och användas som handdukar i bästa hotellstil.

Gåvosetet består av:
2 gästhanddukar med måtten 40 x 70 cm i färgen Aqua
2 tvättlappar med måtten 32 x 32 cm i färgen Aqua
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.