• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 gästhanddukar, 2 handdukar och 2 badhanddukar
Håll musen över bilden för att zooma

2 gästhanddukar, 2 handdukar och 2 badhanddukar

SEK 1 920,00
   I lager
Kvantitet
Unna dig själv eller någon du tycker om en mjuk gåva. Med detta gåvoset bestående av gästhanddukar, handdukar och badhanddukar i 100 % egyptisk bomullsfrotté ger du bort ren vardagslyx som bara blir bättre ju mer de används. Handdukarna kännetecknas av en unik torkförmåga och pryds av en invävd logotyp som en kvalitetsstämpel. Med sin diskreta grå färg Slate passar handdukarna in på alla badrum.

Gåvosetet består av:
2 gästhanddukar med måtten 40 x 70 cm i färgen Slate
2 handdukar med måtten 50 x 100 cm i färgen Slate
2 badhanddukar med måtten 70 x 140 cm i färgen Slate
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.