• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2.	Flytta hemifrån-paket
Håll musen över bilden för att zooma
2.	Flytta hemifrån-paket
2.	Flytta hemifrån-paket
2.	Flytta hemifrån-paket
2.	Flytta hemifrån-paket

2. Flytta hemifrån-paket

SEK 1 560,00
   I lager
Kvantitet
Vi har sammanställt det ultimata startpaketet fyllt med kvalitetsdesign för henne eller honom som är på väg att lämna hemmet. Att flytta hemifrån är ett stort steg som kräver många olika saker – med detta paket har vi sammanställt några av de viktigaste.

Gåvosetet består av våra mjuka, mörkgröna badhanddukar och gästhanddukar i bomullsfrotté som inte bara utmärker sig genom sin fantastiska torkförmåga utan samtidigt tillför ett exklusivt inslag i badrummet. Med de rutiga COLOURS-diskhanddukarna i ett kraftigt lin- och bomullsmaterial, EGYPT-kökshanddukarna i bomull och LINEN-disktrasorna i 100 % lin är paketet samtidigt fyllt av klassisk design för kökets många sysslor. En gåvoidé som utstrålar vardagslyx, funktionalitet och design som håller hela livet.

Rusta den nyinflyttade väl inför det nya livet med kvalitet som håller år efter år.

Gåvosetet består av:
1 CANVASVÄSKA (stor)
2 badhanddukar, 70x140 cm, i färgen Dusty Army
2 gästhanddukar, 40x70 cm, i färgen Dusty Army
2 COLOURS-diskhanddukar i färgen Army Green
1 EGYPT-kökshandduk i färgen Deep Blue
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Deep Blue

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.