• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 diskhanddukar, 1 kökshandduk, 4 disktrasor
Håll musen över bilden för att zooma

2 diskhanddukar, 1 kökshandduk, 4 disktrasor

SEK 840,00
   I lager
Kvantitet
Färgstarka favoriter till köket. Gåvan till henne eller honom som älskar att tillbringa tid i köket och uppskattar kvalitetstyger i snygg design. Gåvan består av de tidlösa COLOURS-diskhanddukarna i ett kraftigt lin- och bomullsmaterial, EGYPT-kökshandduken designad av Christine Raundahl i 100 % bomull och de slitstarka LINEN-disktrasorna i den klassiska våffelvävda designen.

De gröna och blå nyanserna kompletterar varandra på det allra vackraste sätt och skapar ett klassiskt och naturnära helhetsintryck i köket.

Gåvosetet består av:
2 COLOURS-diskhanddukar i färgen Army Green
1 EGYPT-kökshandduk i färgen Deep Blue
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Jade Green
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Deep Blue
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.