• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 diskhanddukar, 2 gästhanddukar och 2 disktrasor
Håll musen över bilden för att zooma

2 diskhanddukar, 2 gästhanddukar och 2 disktrasor

SEK 700,00
   I lager
Kvantitet
Den perfekta gåvan för henne eller honom som önskar sig färg i kök och badrum. COLOURBLOCK-diskhanddukarna i det kraftiga lin- och bomullsmaterialet och LINEN-disktrasorna i 100 % lin är båda eleganta medhjälpare i köket som bara blir mjukare ju mer de används, och de åldras graciöst. Tillsammans med de lyxiga gästhanddukarna av egyptisk bomullsfrotté skapas en vacker harmoni i hela hemmet. Ren vardagslyx till glädje för någon du älskar.

Gåvosetet består av:
2 COLOURBLOCK-diskhanddukar i färgen Jade Green
2 gästhanddukar med måtten 40 x 70 cm i färgen Dusty Army
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Jade Green

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.