• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 diskhanddukar, 1 kökshandduk, 2 disktrasor
Håll musen över bilden för att zooma

2 diskhanddukar, 1 kökshandduk, 2 disktrasor

SEK 640,00
   I lager
Kvantitet
En gåva till henne eller honom som uppskattar funktionalitet till köket. Detta gåvoset innehåller tidlösa BECKER-diskhanddukar i ett kraftigt material av lin och bomull designade 1963 av vävaren John Becker, EGYPT-kökshandduk i en traditionell väv av 100 % bomull med design av Christine Raundahl och våffelvävda LINEN-disktrasor i 100 % lin. En vacker vinröd färgklick binder samman gåvan och tillför värme till köket.

Alla textilier är utformade med funktionalitet i fokus och kännetecknas därför av hög kvalitet och en unik torkförmåga.

Gåvosetet består av:
2 BECKER-diskhanddukar i färgen Navy
1 EGYPT-kökshandduk i färgen Winetasting
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Wine
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.