• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 ARNE JACOBSEN rektangulära bordstabletter
Håll musen över bilden för att zooma

2 ARNE JACOBSEN rektangulära bordstabletter

SEK 440,00
   I lager
Kvantitet
Det idealiska komplementet till den eleganta bordsdukningen. ARNE JACOBSEN-bordstabletter med rektangulär form är eleganta klassiker med design av den ikoniska arkitekten. Bordstabletternas tidlösa mönster har valts ut bland Arne Jacobsens kvarlämnade skisser och skapar en elegant symmetri och ett harmoniskt uttryck på bordet.

Det diskreta mönstret gör dessutom att bordstabletterna passar till alla typer av dukningar. I färgen Opal Grey fångar bordstabletten en lugn skandinavisk ton som bildar en vacker och diskret bas för det du väljer att duka med.

Gåvosetet består av:
2 ARNE JACOBSEN-bordstabletter (rektangulär) i färgen Opal Grey
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.