• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 TWILL-diskhandduk och 2 LINEN-disktrasor
Håll musen över bilden för att zooma
1 TWILL-diskhandduk och 2 LINEN-disktrasor
1 TWILL-diskhandduk och 2 LINEN-disktrasor

1 TWILL-diskhandduk och 2 LINEN-disktrasor

SEK 220,00


   I lager
Kvantitet
Vi har satt ihop ett fantastiskt paket fyllt med vardagslyx för dig som inte vill kompromissa när det gäller funktionell design till köket. Kökspaketet består av den klassiska diskhandduken TWILL i en kraftig linne- och bomullsblandning och två eleganta LINEN-disktrasor tillverkade av 100 % lin. Båda har skapats med fokus på kökets många sysslor och utmärker sig genom sin torkförmåga och hållbarhet.

Kökspaketet passar både som en gåva till dig själv eller någon du tycker om. Använd den exempelvis som en extra fin värdinnegåva nästa gång du är bjuden på middag.

Välj mellan:
1 TWILL-diskhandduk i färgen Blue Silver och 2 LINEN-disktrasor i färgen Deep Blue
eller
1 TWILL-diskhandduk i färgen Flint och 2 LINEN-disktrasor i färgen Dark Grey.

Normalpris: SEK 320
Kampanjpris: SEK 220

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.