• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 SOLID-duk och 4 PLAIN-linneservetter
Håll musen över bilden för att zooma

1 SOLID-duk och 4 PLAIN-linneservetter

SEK 1 530,00
   I lager
Kvantitet
Den perfekta gåvan till esteten som tycker om att lägga ner lite extra omsorg på dukningen.
SOLID är en tvåskaftsvävd bomullsduk i hög kvalitet med ett vackert melerat uttryck – den är klassisk och modern på en och samma gång. I kombination med de rustika linneservetterna PLAIN med satinvävning i fin linnetråd fulländas bordsdukningen på ett elegant sätt.

Detta gåvoset består av både duk och servetter i en djup, blå färg som ger bordet ett vackert, nordiskt uttryck – perfekt för milda sommarkvällar på terrassen eller mysiga stunder inomhus.  

Gåvosetet består av:
1 SOLID-duk med måtten 140 x 200 cm i färgen Navy
4 PLAIN-linneservetter i färgen Deep Blue
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.