• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 set FACET-sängkläder
Håll musen över bilden för att zooma

1 set FACET-sängkläder

SEK 1 950,00
   I lager
Kvantitet
Stilfulla sängkläder är alltid en populär gåva – även till den som har allt. Mönstrets enkla, geometriska former och regelbundenhet skapar en speciell ro och harmoni. Ren njutning för sovrummet där ro, balans och avkoppling är avgörande. FACET designades på 1980-talet av textilkonstnär Jette Nevers som med sin insikt i vävteknik har skapat en hyllad design där damastvävningen utnyttjas för att skapa ett elegant skuggspel i fasettmönstret.

Med sitt eleganta och tidlösa uttryck passar sängkläderna in i alla inredningsstilar och tillför renhet, elegans och skönhet till sovrummet.

Gåvosetet består av:
1 set FACET-sängkläder med måtten 60 x 63 cm eller med måtten 140 x 200 cm i färgen White.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.