• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 KUBUS-sängöverkast och 2 KUBUS-kuddar
Håll musen över bilden för att zooma

1 KUBUS-sängöverkast och 2 KUBUS-kuddar

SEK 3 740,00
   I lager
Kvantitet
En gåvoidé för henne eller honom som är förtjust i stilfull design för sovrummet. KUBUS är ett elegant sängöverkast med ett levande mönster designat av vävare och textilingenjör Bent Georg Jensen. Blandningen av bomull och viskos innebär att KUBUS är extra mjuk och den mörkblå färgen ger sängöverkastet en nobel framtoning. KUBUS-kuddarna i matchande färg bär också det välbekanta grafiska mönstret och är framtagna i samma härliga kvalitet. Den kompletta gåvan till ett elegant sovrum eller myshörnan i vardagsrummet.

Gåvosetet består av:
1 KUBUS-sängöverkast med måtten 260 x 260 cm i färgen Navy Blazer
2 KUBUS-kuddar i färgen Navy Blazer

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.