• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 kimono (utan foder) och 1 badlakan
Håll musen över bilden för att zooma

1 kimono (utan foder) och 1 badlakan

SEK 1 780,00
   I lager
Kvantitet
För henne eller honom som förtjänar att bli bortskämd med lyx mjuk. Den våffelvävda kimonon i egyptisk bomull har en enkel och klassisk stil som passar både kvinnor och män. I den gråsvarta färgen är kimonon en elegant och tidlös version av den klassiska morgonrocken som är både lätt och enkel att packa i weekendväskan.
Tillsammans med det mjuka badlakanet i egyptisk bomullsfrotté med vävd logotyp passar gåvan perfekt för designälskaren som vill ha äkta välbefinnande efter duschen eller badet.

Gåvosetet består av:
1 kimono (utan foder) i färgen Slate
1 badlakan med måtten 104 x 150 cm i färgen Slate
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.