• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 julduk
Håll musen över bilden för att zooma

1 julduk

SEK 1 720,00
   I lager
Kvantitet
Gåvan för designälskaren som har en förkärlek för den klassiska julen Julduken med den ikoniska designen är en nostalgisk signaturdesign i damastkollektionen. En exklusiv duk som många har vuxit upp med och som ofta förs vidare från generation till generation. Duken är designad av Bodil Bødtker-Næss och motivet med flätade julhjärtan och stiliserade grankvistar har i mer än 40 år varit synonymt med julstämning.

Den klassiska färgkombinationen i julrött och guld har en speciell plats i hjärtat hos många och har funnits i vår kollektion sedan lanseringen 1975. I all sin enkelhet värnar JULDUKEN i den ursprungliga färgkombinationen om de klassiska traditionerna kring julen.

Gåvosetet består av:
1 JULDUK med måtten 140 x 200 cm i färgen Red.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.