• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 JULBORDSLÖPARE och 2 PLAIN-servetter
Håll musen över bilden för att zooma

1 JULBORDSLÖPARE och 2 PLAIN-servetter

SEK 950,00
   I lager
Kvantitet
Vet du någon som älskar att lägga ned lite extra på bordsdukningen – särskilt kring julen? Då är det här den perfekta gåvan för henne eller honom.

Julbordslöparen med Bodil Bødtker-Næss ursprungliga julmönster är en av damastkollektionens mest populära mönster och ett fast inslag kring julen i många hem. Tillsammans med den fint vävda PLAIN-linneservetten får bordet ett klassiskt och elegant utseende.

Båda finns i den mörkt röda färgen Deep Red som ger dukningen en enkel och stilfull framtoning.

Gåvosetet består av:
1 julbordslöpare i färgen Deep Red
2 PLAIN-servetter i färgen Deep Red
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.