• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1.	Flytta hemifrån-paket
Håll musen över bilden för att zooma
1.	Flytta hemifrån-paket
1.	Flytta hemifrån-paket
1.	Flytta hemifrån-paket
1.	Flytta hemifrån-paket
1.	Flytta hemifrån-paket
1.	Flytta hemifrån-paket
1.	Flytta hemifrån-paket

1. Flytta hemifrån-paket

SEK 3 900,00
   I lager
Kvantitet
Den kompletta gåvan till tjejen eller killen som ska flytta hemifrån. Vi har satt ihop ett fantastiskt paket med några av de viktigaste textilierna för hemmets alla rum så att övergången från att bo hemma till att flytta till något eget blir lite enklare.

Paketet består av våra mjuka badhanddukar och gästhanddukar samt en härlig badrumsmatta i 100 % egyptisk bomullsfrotté i vackra grå nyanser. ABILD-diskhanddukarna, som är vävda i en kraftig kombination av lin och bomull och LINEN-disktrasorna i matchande grå toner för köket. De klassiska TRIPP-sängkläderna i den stilfulla färgen Dark Grey och våra mjuka lakan i 100 % tvåskaftsvävd bomull ger en lugn atmosfär i sovrummet. Sist men inte minst innehåller paketet också CANVASVÄSKAN i en kraftig bomullskvalitet som lätt rymmer alla de nya gåvorna.

Ge bort en gåva av hög kvalitet som ger den som flyttar hemifrån en bra start i den nya tillvaron, en gåva som dessutom har väldigt lång livslängd.

Gåvosetet består av:
1 CANVASVÄSKA
2 badhanddukar, 70x140 cm, i färgen Slate
2 gästhanddukar, 40x70 cm, i färgen Slate
1 badrumsmatta med måtten 70 x 50 cm i färgen Slate
2 ABILD-diskhanddukar i färgen Flint
1 EGYPT kökshandduk i färgen Flint
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Dark Grey
1 lakan med måtten 160x260 cm i färgen Dark Grey
1 set TRIPP-sängkläder, 140x200/60x63 cm, i färgen Dark Grey

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.