• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 FLECKED-pläd och 2 PEARL-kuddar
Håll musen över bilden för att zooma

1 FLECKED-pläd och 2 PEARL-kuddar

SEK 3 360,00
   I lager
Kvantitet
För henne eller honom som älskar mysig stämning och avkoppling i hemmet. FLECKED-plädens mjuka kvalitet och färgkombination passar in i de flesta vardagsrum och myshörnor och tillför både värme och lugn till rummet. FLECKED är tvåsidig i färgerna Grey/Black och är stickad i 50 % ull och 50 % bomull. Tillsammans med PEARL-kuddarna i samma mjuka kvalitet är denna gåva perfekt för kalla vintermorgnar eller långa vårkvällar på uteplatsen. Unna någon du tycker om en tidlös gåva som garanterat kommer att sprida både värme och välbefinnande.

Gåvosetet består av:
1 FLECKED-pläd i färgen Brown/Dark Grey
2 PEARL-kuddar i färgen Brown

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.