• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 ARNE JACOBSEN-damastduk
Håll musen över bilden för att zooma

1 ARNE JACOBSEN-damastduk

SEK 1 640,00
   I lager
Kvantitet
Ge en elegant gåva med ikonisk design av Arne Jacobsen. Den klassiska damastduken med det tidlösa mönstret har valts ut bland skisser som Arne Jacobsen lämnade efter sig, och de skapar en vacker och detaljrik symmetri i en stilfull bordsdukning.

Designen lanserades 2002 som en hyllning till den danska arkitekten med anledning av 100-årsdagen för hans födelse. Kollektionen med Arne Jacobsens design är noga utvald tillsammans med hans barnbarn Tobias Jacobsen som också har designat textilier till vår kollektion.

Den stilfulla vita färgen ger bordet ett klassiskt uttryck och en speciell elegans som passar för alla tillfällen.

Gåvosetet består av:
1 ARNE JACOBSEN-damastduk med måtten 140 x 200 cm i färgen vit.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.