• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
 En påskpresent till köket
Håll musen över bilden för att zooma
 En påskpresent till köket
 En påskpresent till köket

En påskpresent till köket

SEK 220,00
   I lager
Kvantitet

Skapa en härlig påskkänsla i ditt kök med vår stämningsfulla design. Vi har utformat ett elegant kökspaket i den karakteristiska gula färgen som hör påsken till. Handduken är vävd i en kraftfull mix av linne och bomull som ger optimala torkegenskaper. Diskhanddukens grafiska enkelhet harmonierar elegant med kökshandduken i mjuk bomull och skapar en fräsch vårkänsla i köket. Ett härligt paket som kombinerar design, funktionalitet och goda torkegenskaper.

Påskpaketet innehåller:
1 diskhandduk och 1 EGYPT kökshandduk i färgen Lemon curd.

PÅSKERBJUDANDE: SEK 220

Påskkampanjen varar till 22 april 2019. Erbjudandena gäller så länge lagret räcker.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os