• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
 4 st. Ljus White
Håll musen över bilden för att zooma
 4 st. Ljus White
 4 st. Ljus White
 4 st. Ljus White
 4 st. Ljus White

4 st. Ljus White

SEK 120,00
   I lager
Kvantitet
Vita ljus är ett klassiskt inslag i inredningen – oavsett om de används när det dukas till finmiddag eller för att skapa en mysig atmosfär vid frukosten. Ljusen är med sin stilrena och tidlösa design enkla att matcha i alla situationer och tillfällen året om.

Det är alltid bra att ha vita ljus hemma när man vill skapa lite trevlig stämning på bordet. Den vita färgen är ren och neutral, vilket gör ljusen enkla att kombinera med den övriga designen och färgskalan i kollektionen.

Ljusen är handstöpta, genomfärgade och tillverkade av 100 % helt raffinerat paraffin av högsta kvalitet. Varje ljus mäter 35 cm och har en brinntid på 15 timmar.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.