• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
  2 stycke Servetter Blue Gold
Håll musen över bilden för att zooma

2 stycke Servetter Blue Gold

SEK 260,00
   I lager
Kvantitet
Vacker tygservett i Blue Gold där två nobla färger möts och ger ett unikt utseende. Damastväven av högsta kvalitet och den karakteristiska kanten i kontrastfärg gör tygservetten snygg och elegant hur den än viks.  

Med sin rena design är tygservetten i Blue Gold ett vackert tillskott till dukningen. Den är mycket lämplig till juldukning i mer traditionella färger men kan även skapa värde och vara en estetisk upplevelse i andra sammanhang. Såväl till den stora middagen som till den enkla frukosten.

Färgmässigt passar tygservetten till den klassiska juldesignen och finns både som duk, bordlöpare och bordstablett i färgen Blue Gold.

Size 50 x 50 cm


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.